Hur gör ni med brännässlor, maskros o dyl ?

DÅ flera använder brännässlor , maskrosblad osv till räkmat, så undrar jag, nu då det snart är dags att de kryper upp ur jorden, hur gör ni???
Använder ni annat ???
Ja lite tips tack.
Ha en underbar kväll.
Mvh Pia

Annat, som löv?.
Mina räkor äter gärna ek-blad, nässelblad som är kokta tycker dem också om.

Jag var inne på en dansk fisk/räksida ( kommer inte ihåg vart såklart) o läste om en som hade gjort en test på blad som växer i trädgården ( vet att det var bambublad o en massa annat, några räkor dog så allt var inte helt okay att prova…)
Sen har jag för mig att jag läst att man kan koka(skålla/doppa snabbt ner i kokande vatten) t.ex brännäsle o sen frysa in som iskuber så man har mat som håller länge…
Får se om jag hittar tillbaka till den danska sida , så ska jag lägga upp den här så ni andra oxå kan läsa den… Var bra… så varför jag inte tog o sparade den bums vet jag inte…

Hittat…
Tackar vet jag “senast besökta sidor”(ibland så imponera jag till o med mig själv :lol:)
http://akvariedyr.dk/hvadkanrejerli.html
Hoppas att andra kan få lite tips här med.
Mvh Pia

Kul länk! Tack så mycket. Nässelblad är i övrigt uppskattat av familjen så det blir ytterligare en anledning att plocka dem om räkor också gillar dem.